fbpx

Om

Om mig

Mit navn er Mads Tömörkènyi, og jeg certificeret EHFA Personlig Træner samt EXOS Performance Specialist som en af de eneste i Skandinavien. Jeg er desuden uddannet Sports Psychologist hos FC Barcelona Innovation Hub.
Jeg fungerer som fysisk træner, kostvejleder, sportspsykolog og coach.

Til dagligt hjælper jeg mennesker med at nå deres mål. Træningen er funktionel og sportspecifik; altså meget resultatfikseret, og mit klientel består af alt fra topatleter til direktører og den almene dansker.

Jeg har dyrket adskillige former for idræt hele mit liv, og blev, ved 15 års alderen, bevidst omkring at det var fitness-vejen, jeg ville gå.

Med tiden er jeg vokset ind i trænerrollen, og tanken om at præge andre menneskers hverdag positivt samt hjælpe dem til et sjovere, stærkere og mere farverigt liv, er min motivationsfaktor og det, der gør at jeg kan stå op hver morgen med god samvittighed.

Jeg bestræber mig på, at kunne viderebringe min viden på den lettest forståelige måde – således skaber mine kunder de bedste, men også hurtigste resultater.

Jeg ser sundhed og velvære som en investering i sig selv. En del af min træningsfilosofi bygger på, at mine kunder skal opnå et niveau, hvor de selvstændigt kan tage over og, uden hjælp, planlægge sin egen kost og træning. Dét er hvad personlig træning bygger på og det er samtidig opskriften til varrige resultater.

Min træning baseres på metoder, der i forvejen er afprøvet med succes, og jeg forholder mig kun til facts, og hvad der videnskabeligt er blevet bevist. Det kan jeg stå inde for, og det fortæller min erfaring, er mest resultatgivende.
Personligt har jeg, i mit liv, været igennem alverdens sportsgrene, og kan tælle flere sportsgrene, jeg har gået til end det omvendte.
I fitnessverdenen har jeg også været vidt omkring, hvorfor jeg baserer min træningsfilosofi på det alsidige, og indrager aspekter fra forskellige grene, som jeg finder relevante for individet.

Udover at være intens formår træningen også at være med et smil på læben. At mine kunder kan gå hjem glade, og samtidig føle at de har præsteret og ydet en indsats, får det hele til at gå op i en højere enhed.

Træningsspecialer

 • Sportsspecificeret styrketræning
 • Træning ifm. muskeløgning
 • Funktionel træning
 • Core- og balancetræning

Relevante kurser og uddannelser

 • EXOS Performance Specialist, EXOS Educations.
 • Sports Psychologist for Athlete Development, FC Barcelona.
 • Optimising Athlete Performance v/Iñigo Mujika, PhD.
 • Certificeret EHFA personlig træner, videregående.
 • Uddannet fitnessinstruktør og træningsvejleder, NEXT instruktørskole.
 • Certificeret kostvejleder, NEXT instruktørskole.

Tilknyttet som personlig træner

 • REPEAT Fitness

 

Sign up for the newsletter -

We don't spam. We only keep you up to date, offer discount coupons and send gifts.

You have Successfully Subscribed!