fbpx

TESTIMONIALS

MT PERFORMANCE ATHLETES

Jeg valgte at tage kontakt til Mads, fordi jeg havde brug for fysisk træning henover sommeren, da jeg havde 2 måneders tid og havde hørt fra mange landsholdkollegaer at han var god.

Jeg synes at træningen var god, fordi den mindede mig meget om det, jeg har lavet i min tid i Dortmund, specielt under genoptræningen fra min skade.
Træningen var målrettet og sat op, og meget professionel i forhold til andre steder.
Jeg kunne godt lide at man sammenlignede data’ene fra første tests og til de tests, vi lavede til sidst.
Vores træning hjalp mig meget med at vedligeholde min fysiske form og power, hvilket er meget vigtigt i mit fag.

Mads er en frisk ung mand, som er målrettet og venter på at få muligheden til at kunne udfolde sig på større plan. Det er jeg ikke i tvivl om, at han kan, da min umiddelbare vurdering, fra min egen erfaring er, at han er langt længere fremme og mere udviklet på sine træningsmetoder end alle andre fodboldklubber i Danmark.

Jacob Bruun Larsen

Fodboldspiller, Borussia Dortmund

Motiverende og inspirerende træning.

Hjulpet igang med funktionel styrketræning som supplement til løbetræningen i en travl hverdag.

Lars Løkke Rasmussen

Siddende dansk statsminister

When I contacted Mads two years ago, the goal was to further strengthen my son, Saman’s, physical abilities, make him become even faster and prevent injury as much as possible by strengthening his muscle mass while maintaining and improving his mobility.

I must admit that I am deeply impressed by the results that Mads has achieved with Saman and he has absolutely delivered on all parameters. We look forward to the further improvements in the years to come, which Mads will certainly bring to my son.
Mads has also managed to establish, maintain and expand a good coach-player relationship with Saman with mutual respect and the pursuit of achieving a common goal.

I can only give Mads my warmest recommendations and we are incredibly happy about the collaboration, which will hopefully last many years yet.

Sam Jalaei

Lawyer

Da jeg kom hjem til Danmark i starten af Oktober måned 2017, efter en sæson i KR Reykjavik, var mit klare mål at jeg som fodboldspiller ville udvikle mig på alle punkter.
Jeg ville blive stærkere, hurtigere og mere eksplosiv i mine løbe og sprintfærdigheder.

Jeg vidste at jeg var klar til at give den gas, men vidste ikke hvordan jeg skulle træne det.

Jeg havde fulgt Mads og hans træning via facebook og Instagram, med hans klienter Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen og vidste at det var noget i samme kategori jeg skulle begynde at lave.
Jeg skrev til Mads og fik hurtig hurtig respons og vi fik aftalt at det ville være det helt rigtige for mig at starte et forløb op, hvor fokus skulle være på at gøre mig til den bedst mulige udgave af mig selv.

Nu sidder jeg her 3 måneder senere og har forbedret mig på samtlige punkter, jeg er blevet stærkere i både -over og underkrop samt min core har aldrig været stærkere end nu.
Dertil har jeg forbedret min eksplosivitet, ved at gå fra at hoppe 284cm til 306cm i vertikal hop.

Oven i alt dette er min sprint, hop og landingsteknik blevet forbedret enormt og jeg har aldrig følt mig som en bedre fodboldspiller end jeg gør nu.

Jeg er Mads dybt taknemmelig og kan kun se mig selv fortsætte når jeg engang lander i Danmark.

Jeg har aldrig mødt så engageret en træner, hvor både kammeratskab, præstation i træningslokalt og professionelt arbejde går så godt hånd i hånd som hos Mads.

Tobias Thomsen

Fodboldspiller, Valur Reykjavik

Fantastisk forløb!

Jeg skrev til Mads, med det formål og håb om, at han kunne forsøge at rykke mig nogle procenter ift. min udvikling som fodboldspiller, ved hjælp af al hans viden og træningsmetoder. 

Han har givet mig en kæmpe base, at bygge videre på og en masse viden om, hvad jeg fremover skal arbejde med og vedligeholde. 

Men vigtigst af alt har han rykket mig enormt under forløbet! Dette har jeg kunne mærke både på og udenfor fodboldbanen. 

Jeg vil 100% anbefale Mads til enhver sportsudøver, som rigtig gerne vil rykke sig på andre parametre og derfra blive endnu bedre til sin sport!

Mikkel Wohlgemuth

Fodboldspiller, Vendsyssel FF

Jeg valgte MT Performance, fordi jeg så andre bekendte og atleter træne med Mads.

Jeg opdagede hvilke resultater de fik, og den måde der blev arbejdet specifikt med de små detaljer. Og de små detaljer er måske dem man glemmer, som kan gøre det ekstra ved ens præstationer.

Jeg forhørte mig rundt omkring hos dem jeg kendte, der har været forbi Mads og der var kun rosende ord omkring ham.
Jeg har også kun rosende ord omkring hans arbejde og hans måde at træne på, og har lært en masse. Kan helt klart anbefale ham.

Efter forløbet hos ham, er jeg blevet en bedre udgave af mig selv og har fokus på de små detaljer, som jeg ikke havde før.
Jeg kan mærke en stor ændring og overskud for hver dag jeg møder op til træning, og det er vigtigt for at kunne præstere!

Rezan Corlu

Lyngby BK

Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos Mads. Han er altid godt forberedt og han har givet mig meget mere viden omkring træning. Jeg kører stadig på hans programmer.

Mine fokuspunkter var hurtighed/eksplosivitet/springstyrke.
Så han startede ud med at teste mig i det hele den første træning, så han vidste hvor jeg lå. Allerede tre uger var jeg steget på alle parametre, og jeg fik de resultater jeg kom efter!

Bassel Jradi

Fodboldspiller, Hajduk Split

Mads har gjort mig stærkere og mere bevidst om hvordan man kan optimere få procenter enten ved hjælp af teknik, styrke eller balance.
Mit program, som jeg laver ugentligt, gør mig klar til weekendens kampe samt pusher min udvikling.
Derudover er det et godt middel at bruge i Pre Season eller hvis man har 2-3 dage fri hvor kan man blive smadret igennem og gå lidt mere i dybden med tingene.

Jeg har været rigtig glad for vores samarbejde indtil videre og håber at vi fortsætter mange år endnu.

Joachim Andersen

Fodboldspiller, UC Sampdoria

Det bedste ved Mads er, at man kan mærke at han virkelig vil det 100%, og han altid stræber efter at se fremskridt.

Han er altid velforberedt og man bliver ekstra motiveret af hans måde at sætte træningen op på.
Jeg har fået rigtig meget ud af det! Ikke mindst er jeg blevet stærkere og mere eksplosiv, men jeg har også fået større viden omkring min træning, og hvordan jeg kan blive endnu hurtigere og mere eksplosiv på en fodboldbane!

Emiliano Marcondes Camargo Hansen

Fodboldspiller, Brentford FC

Mads og jeg har trænet nogle gange mens jeg spillede i DK, og var meget tilfreds med hvad jeg fik ud af det.

Jeg skrev derfor til ham, da jeg var kommet til Genk, for at høre om han kunne lave mig et program jeg kunne følge fra Belgien.
Jeg ville gerne arbejde videre med min hurtighed, agility og specielt mobilitet, og den måde Mads arbejder på, passer perfekt til det.

Jeg købte Optimizing Performance programmet, som havde fokus på disse ting og som udviklede sig gennem ugerne.
Vi har sidenhen holdt løbende kontakt for at kunne evaluere og forbedre på de ting, der skulle have brug for det.

Marcus Ingvartsen

Fodboldspiller, KRC Genk

Jeg kontaktede Mads, da jeg ønskede at indhente mine konkurrenter i ferie perioderne og vende stærkere tilbage til Pre Season, og det har Mads virkelig hjulpet mig med.

Alle mine test har være med store forbedringer. Mads er altid meget velforberedt, og man mærker virkelig hvor meget han brænder for sit fag.

Som målmand har jeg brug for andre øvelser end markspillerne, og der har Mads givet en masse relevante øvelser som har gavnet mig på banen.

Frederik Ibsen

Fodboldspiller, FC København

Hos Mads får man hvad man betaler for. En passioneret og forberedt personlig træner. God og hård træning, hvor man bliver presset til det yderste. Jeg fik rigtig meget ud af mit forløb, og laver stadig de samme øvelser – så jeg kan holde mig skarp. Allerede på kort tid mærkede jeg resultater omkring min speed og springstyrke, som var vores fokuspunkt.

Inden jeg begyndte at træne med Mads vidste jeg ingenting omkring hvilke øvelser der giver godt og hvordan man udføre dem korrekt. Det ved jeg nu. En stor hjælp til at nå mine mål på fodboldbanen.

Jeg er glad for at jeg valgte Mads, det var det helt rigtige for mig.

Malthe Emil Johansen

Fodboldspiller, FC Porto

Jeg kom til Mads med et ønske om, at blive bedre fysisk i alle aspekter – speed, power, mobilitet m.m. således jeg kunne blive en bedre fodboldspiller. Og ja, resultaterne fløj i den rigtige retning allerede efter nogle uger hvor jeg fik lagt min kost om og et struktureret styrketræningsforløb ved siden af træningen med ham.
Med Mads får man en hård og udfordrende træning, som man glæder sig til at have hver eneste gang. Han er god til at forklare, irettesætte og presse en til absolut maks. samtidig med at det er sjovt. Mit ønske om at blive bedre fysisk blev opfyldt, samt en masse viden om styrketræning etc. røg med i bagagen.

Jeg er SÅ glad for at jeg valgte at træne med Mads, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme!

Christoffer Petersen

Fodboldspiller, Næstved BK

Jeg har trænet under et forløb med MT Performance over en periode i starten af 2019.

Jeg havde hørt fra en del andre som havde været hos Mads, at han var utrolig dygtig til at forbedre fodboldspillere og gøre dem til bedre atleter.

Jeg havde selv et ønske om at blive hurtigere og mere smidig. Det blev jeg på ret kort tid, samt at jeg har forbedret mig på alt andet også.
Jeg kan helt klart anbefale andre fodboldspillere og sportsfolk generelt at tage kontakt til Mads, hvis man har ambitioner om at forbedre sig.

Kristian Lindberg

Fodboldspiller, Lyngby BK

Mads conduct as a performance specialist is an example to follow. His work ethic is second to none, and his ability to tailor a training programme specifically for your athletic needs astonished me. Mads created an extremely detailed 12 week overall strength and core programme for me, based on my physical needs after a test session, and I’ve never experienced this kind of athletic progress on such a short notice. His ability to specify your needs, and adapt it to your sport makes him the go-to trainer, regardless of your athletic background. As a full contact Karate fighter, even my fighting coach noticed my progress during the regular training, and Mads created the programme that fit my weekly training schedule. I highly recommend Mads for longer as well as shorter training periods.

Fady Allan

Karateudøver, Danmarks landshold

Jeg tog kontakt til Mads, da jeg gerne ville have personlig fysisk træning, der tog udgangspunkt i mine specifikke styrker og svagheder med fokus på at gøre mig til en bedre fodboldspiller.
Jeg havde fulgt Mads på instagram i et stykke tid, og kunne se at han havde meget erfaring med at træne og forbedre fodboldspillere på mange forskellige parametre, hvorfor jeg kontaktede ham om et forløb i min preseason, så jeg kunne stå skarpere til sæsonstart.
Jeg har været utrolig tilfreds med forløbet og resultatet.
Mads er utrolig professionel i sin tilgang og har stort fokus på de små detaljer. Især ift. spring, agility og sprint træning har jeg lært meget om de helt små tekniske detaljer som gør en stor forskel i det lange løb.

Derudover rykkede jeg mig på samtlige parametre fra mobilitet og styrke til acceleration, springstyrke og max fart.

Amalie Thestrup

Fodboldspiller, Ballerup/Skovlunde

Mads har fra første dag, vi trænede sammen været super imødekommende og klar i spyttet omkring, hvordan træningen skulle forløbe og planlægges.

Jeg har glædet mig til træning hver gang, fordi jeg kan mærke, at jeg får de ekstra %’er, jeg jagter som fodboldspiller.

Jacob Pryts Larsen

Fodboldspiller, Brøndby IF

Gennem tiderne fundet ud af hvor meget det tænder mig at lære af og sparre med mennesker som brænder for deres niche og gør sig umage indenfor deres felt.
Det synes jeg, at Mads gør indenfor hans niche personlig træning. Jeg er selv en nørd indenfor mit fag ejendomshandel, og jeg nyder at dygtiggøre mig, så min viden bliver dybere.
Jeg har i snart to år trænet med Mads, og jeg sætter pris på hans engagement og evige søgen på at forbedre sig indenfor hans felt. Jeg har respekt for de mennesker, som ønsker at være den bedste indenfor deres fag/niche.
Mads er en ung fyr, men man kan mærke, at han brænder for sit fag, og jeg sætter pris på den måde, at han prøver at optimere mig på, selvom skaderne på min “gamle krop” driller mig lidt. Mads havde nok også gjort mig til en maskine, hvis ikke jeg også brugte meget tid på at nyde livet.
Jeg oplever træningsformen specifikt til mig som værende varieret med fokus på mobilitet, styrke, smidighed, hurtighed og reaktionshastighed.

Henrik Bjørn Bredo

Indehaver af Danbolig

Jeg har altid godt kunne tænke mig at blive hurtigere og mere eksplosiv. Da jeg ikke følte det skete ved min egen træning, valgte jeg at tage kontakt til Mads.
Mine mål ved at få hjælp fra Mads var at blive hurtigere, mere eksplosiv, stærkere og mere fit.
Hensigten ved dette var at blive en bedre Ishockeyspiller.

3 måneder med mads har hjulpet mig så meget på isen. Jeg kan mærke den power som vi har trænet i mit skøjteløb, i det hele taget over alt på isen.
De første 5 meter er det sted hvor jeg kan mærke det mest, og det var også en af vores mål at jeg skulle blive hurtigere der. Alt i alt har Mads hjulpet mig med det jeg manglede på banen, gjort mig lidt mere komplet og hjulpet der, hvor jeg ikke var bedst.

Samtidig har Mads gjort det sjovt at træne. Det var ikke træning som jeg normalt har lavet og det var meget varierende, som gjorde at man ikke gik kold i det.
Mads gjorde at man fik lyst til at træne, da man kunne se forbedringer utrolig hurtigt ved hans metoder.

Jeg kan kun varmt anbefale at bruge Mads! Det han laver hjælper, og samtidig er det hårdt og sjovt. Man så altid frem til træningen med ham.

Tobias Ruelykke

Ishockey, Rødovre Mighty Bulls

Mads har hjulpet mig tilbage til livet igen.

Efter at have været fanget af et par krykker og en rullestol havde jeg nogle seriøse udfordringer med min mobilitet og funktionalitet.
Jeg har længe været opsat på at finde en personlig træner som kunne hjælpe mig med at genvinde styrke og balance igen, men da jeg i mange år selv har været i sundhedsbranchen kunne jeg ikke finde en træner som levede op til mine krav om kompetencer og professionalisme – indtil at jeg fandt Mads.
Endelig fandt jeg en træner som på alle niveauer levede op til mine forventninger, og jeg skulle på ingen måde gå på kompromis med kvaliteten!

Mads har hjulpet mig både fysisk og psykisk til at tro på at jeg nok skulle komme stærkt igennem udviklingen, både med humor og en seriøs tilgang til mig som klient.
I dag er jeg fri fra krykker og rullestol, og jeg er rigtig taknemmelig for hvad jeg har lært og kan tage med mig videre.

Selvom mit forløb er slut hos Mads, vil det bestemt ikke være sidste gang at jeg bruger ham til at forbedre min fysik.
Tak for dig Mads!

Chili Josephine Hede

Over sommeren købte min bror og jeg 5 gange personlig træning ved Mads. Mit mål var at få finpudset noget teknik og få ny inspiration, hvor min bror bare skulle lidt igang med træning.
Mads er yderst velforberedt til hver eneste gang han møder op, og der er mening og sammenhæng i træningens opbygning.
Som træner er Mads grundig, dygtig til at forklare teknik og omstillingsparat, hvis niveauet viser sig at være et andet end han forventede.
Vigtigst af alt, er han altid nærværende og til stede, og der er nærmest aldrig noget der kan fjerne hans fokus fra vores træning.
Hvis du søger en alsidig træning med fokus på balancen mellem mobilitet, stabilitet og styrke, og en funktionel og grundig tilgang til dette, kan jeg varmt anbefale Mads.

Lea Junge Barfoed

Selvom jeg har trænet i et par år uden personlig træner, så har min træning med Mads tilføjet en helt ny dimension til min træning. Det er blevet spændende for mig at træne igen, og Mads’ evne til at kombinere udholdenhedstræning med styrketræning har virkelig vist sig at give pote.

DAMIAN BUDNY

DROZ DAILY STEEZIN

Mads har over de sidste 3 måneder hjulpet mig til et vægttab på hele 9 kg. samtidig med, at jeg efter eget ønske har fået opbygget en god mængde muskelmasse. Træningen er altid nøje planlagt, tilpasset mine mål og Mads er klar på klokkeslettet, hvilket er rart, når man som jeg har en presset kalender. Vi har aldrig aflyst eller været forsinkede til en eneste time.

Udover at være super professionel, er Mads sød, sjov, tålmodig og lægger gerne ører til de underligste spørgsmål i tide og utide.

Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger og føler mig heldig at have kontaktet lige netop ham i min søgning efter en træner. En personlig træner som Mads er helt sikkert en god vej at gå, hvis du vil opnå vedvarende og solide resultater og samtidig have det sjovt undervejs.

110% thumbs up herfra! Glæder mig allerede til 2. etape.

TRINE PEDERSEN

Jeg vil gerne takke Mads for at have ændret mit liv. Jeg kontaktede ham vedrørende vægttab og fik en overraskende hurtig tilbagemelding. Vi fik hurtigt aftalt en personlig træningstime og lige siden har det kun gået fremad. Med Mads’ ekspertise, fik jeg skræddersyet et personligt træningsprogram og en kostplan, jeg blot skulle overholde. Dette har ført til et vægttab på 40 kg. over 2 år og jeg har aldrig været gladere!

Jeg har kun ros til overs for Mads Tömörkènyi og kan varmt anbefale et træningsforløb hos ham.

ANDREAS JOHANSEN

Hjalp mig med et vægttab på11 kg. over 3 måneder. God oplevelse, samtidig med det hele var meget professionelt!

NICKLAS LUNDBY OLESEN

Facebook|Instagram|Youtube Copyright © 2019 by MADS TÖMÖRKÈNYI FITNESS - CVR: 36681993 - kontakt@mtperformance.dk

Sign up for the newsletter -

We don't spam. We only keep you up to date, offer discount coupons and send gifts.

You have Successfully Subscribed!

Facebook|Instagram|Youtube Copyright © 2019 by MADS TÖMÖRKÈNYI FITNESS - CVR: 36681993 - kontakt@mtperformance.dk